Informatie

Exploitatie van ijs, fruit en wafels

IJs & Fruit draagt zorg voor de complete organisatie dat komt kijken bij de exploitatie van ijs- en fruitkramen. Met reeds 20 jaar ervaring wordt altijd met de grootste passie gewerkt aan de kwaliteit van onze producten, het totale aanbod van ons assortiment en de uitstraling en aankleding van onze kramen en wagens. Wij zijn in staat om op vrijwel alle denkbare gelegenheden onze diensten en producten in exploitatie te brengen, hierbij valt te denken aan kermissen, beurzen, (muziek)evenementen maar ook aan bruiloften, partijen, feesten, etc. Voor zowel binnen als buiten zijn er materialen beschikbaar. Ook een terras kan door ons gerealiseerd worden, compleet aangekleed in het thema van de erbij geplaatste kraam(en). Indien gewenst kunnen zo ook diverse kramen bij elkaar geplaatst worden, afgewisseld met een terras. U kunt bij IJs & Fruit terecht voor ijs-, wafel- en fruit(cocktail)kramen, zowel voor korte als voor lange perioden.

Kortom; de flexibiliteit van IJs & Fruit biedt oneindig veel mogelijkheden. Neemt u vrijblijvend contact op voor meer informatie en/of het doornemen van de beste optie voor uw evenement, feest of andere gelegenheid.

IJs & Fruit exploitatie en verhuur

Verhuur

IJs & Fruit verhuurt horecabenodigdheden die passen binnen uw bedrijfstak. U kunt hierbij denken aan een uitgiftebar voor vers fruit of ijs, al dan niet voorzien van een compleet terras.
Uiteraard zijn ook al onze ijs- en fruitwagens te huur voor uw kermis, evenement of (bedrijfs)feest. Voor zowel binnen- als buitengelegenheden kunt u dus bij ons terecht.

Chocoladefontein
Chocoladefontein

Ook voor de verhuur van chocoladefonteinen kunt u bij ons terecht. Kant en klaar aangeleverd met alle benodigdheden en de gewenste dippings, te denken aan snoep, vers fruit, etc.

Heeft u specifieke wensen? Er is veel mogelijk, neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij maken uw feest tot een succes!

Prijswinnaar van..

De kramen van IJs & Fruit zijn ook regelmatig op kermissen door heel Nederland te vinden. Met trots kunnen wij melden diverse malen prijswinnaar te zijn geweest op grote kermissen in o.a. Uden, Helmond en Roosendaal.

Terug naar boven | Vorige pagina

Italiaans Schepijs
Italiaans Schepijs
Meer informatie
Fruitcocktails
Fruitcocktails
Meer informatie
Luikse Wafels
Luikse Wafels
Meer informatie
Chocoladefontein
Chocoladefontein
Meer informatie
Beursstands
Beursstands
Meer informatie