Onze diensten en producten

IJs & Fruit is in het bezit van diverse ijswagens, fruitwagens en wafelkramen met bijbehorende terrassen en gethematiseerde aankleding. Naast de kant en klare wagens en kramen biedt IJs & Fruit ook de mogelijkheden om alle diensten uit te stellen op beursstanden. Uiteraard wordt hier met de nodige passie zorg gedragen voor de perfecte uitstraling van de stands.

Italiaans IJsOnderstaand treft u een overzicht van de door ons te exploiteren producten en bijbehorende diensten.

Italiaans schepijs

Wat maakt dit ijs zo bijzonder? Italiaans schepijs heeft de perfecte smaak door het gebruik van pure en altijd verse ingrediënten. Proef dit ijs voor een bijzondere smaakervaring, de 'smaak van Italië'. Het is het door ons gebruikte recept die voor de perfecte smaak zorgen voor een onvergetelijke lekkernij. Wij voeren in ons assortiment gemiddeld 24 verschillende smaken Italiaans schepijs. 

Italiaans IJs

Fruitcocktails

Al jarenlang exploiteren wij de hiernaast getoonde bijzondere Fruitcocktail verkoopwagen. De lekkerste en gezondste snack voor ieder evenement. Wij werken alleen met het beste en meest verse fruit, dat ziet en proeft u bij ons aan de toonbank. Al onze producten worden altijd ter plaatse bereid en verwerkt waarmee de versheid garant staat. 
Naast fruit behoren ook andere verse sappen en smoothies tot de vele mogelijkheden.

Fruitcocktails

Terug naar boven | Vorige pagina

Luikse wafels

Een Luikse Wafel is van oorsprong een Belgische lekkernij dat haar opkomst vindt in de Belgische stad Luik. De suikerkristallen die in deze wafels verwerkt worden zijn wat deze lekkernij zo heerlijk zoet maakt. Onze Luikse wafels worden altijd ter plaatse, vers gebakken. Alleen al de geur van het bakken doet je het water in de mond lopen. Een Luikse wafel met poedersuiker is al een traktatie op zich! 
Voor de lekkerbekken kunnen de wafels ook gegarneerd worden met diverse dippings zoals: 

  • Slagroom
  • Verse aardbeien
  • Belgische chocola
  • Warme kersen
  • IJs
  • Etc. etc.

Luikse Wafels

Chocoladefontein

De chocoladefontein is leuk om te zien, heerlijk om aan te ruiken en geweldig lekker om van te proeven. Wij gebruiken alleen maar de beste chocola, in puur, melk of wit, van Callebaut.
De fontein kan ingezet worden voor ieder soort feest of evenement. De overheerlijke warme chocolade stroomt als een waterval naar beneden waarin u de vele dipping mogelijkheden kunt dopen. De dippings kunnen bijvoorbeeld bestaan uit vers fruit, soesjes, koekjes, marshmallows, wafels etc. In overleg verzorgen wij de chocoladefontein, bijbehorende producten en materialen van A tot Z. 

Chocoladefontein

Beurzen

Al onze producten kunnen ook vanuit een stand verkocht worden. Al jarenlang nemen wij ook deel aan beurzen van klein tot groot. IJs & Fruit is in het bezit van diverse maten stands in diverse kleuren en thema's, flexibiliteit staat bij ons aan top. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen of voor een impressie het fotoalbum bekijken.

Beurzen

Terug naar boven | Vorige pagina

Italiaans Schepijs
Italiaans Schepijs
Meer informatie
Fruitcocktails
Fruitcocktails
Meer informatie
Luikse Wafels
Luikse Wafels
Meer informatie
Chocoladefontein
Chocoladefontein
Meer informatie
Beursstands
Beursstands
Meer informatie